2021 Yılında Çıkacak Oyunlar

30 Aralık 2020

2021 Yılında Çıkacak Oyunlar

2021 yılında çıkacak oyunlar listesinde bizi heyecanlandıran birçok oyun var. 2021 oyuncular için muhteşem bir yıl olacak gibi gözüküyor. Listede yer alan yeni çıkış yapacak oyunlardan tutun yılların efsane oyunlarının yeni serilerine kadar pek çok alternatif bulunuyor, 2021 yılı oyuncuların sıkılmadan yılı bitirmesini sağlayacak gibi gözüküyor. Listede 2020 yılında çıkması beklenen ancak çıkış tarihi geciken birçok oyun mevcut aynı zamanda bazı oyun şirketleri ise 2021 yılında çıkacak olan oyunların kesin tarihini paylaşmadı. Dikkat çeken oyunları ve tam listeyi sizler için derledik.

2021 Yılında Çıkacak Dikkat Çeken Oyunlar

Far Cry 6

Far Cry en çok beklenen oyunlar arasında yerini alıyor. Far Cry serisinin 6. Oyununu 2021 yılının Aralık 31 tarihinde yayınlanması planlalanan Crytek oyunu yıl sonunda biz oyuncular ile buluşturacak.

Hitman 3

Kesinleşen tarihi ile oyuncu topluluğunu memnun eden oyunlardan birisi olan Hitman 3 PC, Xbox One, Xbox Series X, PS4 ve PS5 platformlarında yer alacak. Bu kadar çok platforma çıkması ile oyuncuları sevindirirken çıkış tarihinin 20 Ocak 2021 olması ise oyuncuları şaşırttı diyebiliriz.

Halo Infinite

İşte Halo hayranları için muhteşem bir haber, Halo Infinite 2021 yılında çıkacak. Yıl içerisinde kesin bir tarih verilmesede 2021 yılında çıkacağı duyurulan Halo Infinite oyununda çoklu oyuncu desteğinden dolayı gecikmeler yaşandığını düşünüyoruz. Şuan oyunun satış sayfasında sistem gereksinimleri kısmında sadece Windows 10 gibi bir ibare bulunması oyunu oynamak için güçlü oyuncu bilgisayarlarının gerektiğini düşündürdü. 4K 60FPS destekli olacak oyunu oynamak için Halo hayranları sabırsızlanıyor.

İşte 2021 Yılında Çıkacak Oyunlar Listesi:

7 Ocak - Noch

8 Ocak - Iron Conflict (Erken Erişim)

13 Ocak - Skellboy Refractured

14 Ocak  - Scott Pilgrim vs. The World Complete Edition

20 Ocak - Hitman 3

21 Ocak - Ender Lilies (Erken Erişim)

21 Ocak - Orange Cast: Sci-Fi Space Action Game

25 Ocak - Atelier Ryza 2

26 Ocak - Encodya

26 Ocak - Stronghold Warlords

28 Ocak - The Medium

28 Ocak - Sword of the Necromancer

Ocak - Hellish Quart

2 Şubat  - Outriders

4 Şubat - Aircraft Carrier Survival

4 Şubat - Werewolf: The Apocalypse

5 Şubat - Nioh 2 - The Complete Edition

8 Şubat - Becastled (Erken Erişim)

10 Şubat - Little Nightmares 2

17 Şubat - Nebuchadnezzar

23 Şubat - Persona 5 Strikers

25 Şubat - Imagine Earth (Erken Erişim)

1 Mart - Foregone

18 Mart - Prince of Persia: The Sands of Time Remake

25 Mart - Lords of Exile

26 Mart -Balan Wonderworld

26 Mart - It Takes Two

21 Nisan - Nier Replicant

22 Nisan - Humankind

10 Mayıs - Hood: Outlaws & Legends

12 Mayıs - Huntdown

21 Mayıs - Deathloop

Çıkış Tarihi Kesin Olmayan Oyunlar

12 Minutes, The Ascent, Age of Empires 4, The Artful Escape, Atomic Heart, Axiom Verge 2, Babylon's Fall, Biomutant, Black Book, Book Of Travels, Boyfriend Dungeon, Bright Memory: Infinite, Calico, Chivalry 2, Circuit Superstars, CONV/RGENCE: A League of Legends Story, Cuphead: The Delicious Last Course, Dying Light 2, Eastward, Elden Ring, Evil Genius 2, Evil West, Far Cry 6, Fights in Tight Spaces, The Forgotten City, Get In The Car, Loser, Ghostwire: Tokyo, Gotham Knights, Halo Infinite, Hogwarts Legacy, Hollow Knight: Silksong, Jett: The Far Shore, Kena: Bridge of Spirits, Kerbal Space Program 2 - Physics disaster, Lake - Postal worker simulator, The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, The Lord of the Rings: Gollum, Lord Winklebottom Investigates, Mass Effect: Legendary Edition, N1RV-ANN-A, Naraka: Bladepoint, New World, Nighthawks, Oddworld: Soulstorm - Throwback 2D puzzler, Psychonauts 2, Rainbow Six Quarantine, Resident Evil Village, Roller Champions, Ruined King: A League of Legends Story, Sable, Scavengers, Scorn, The Settlers, Shadow Warrior 3, Skull & Bones, Solar Ash Kingdom, The Stanley Parable: Ultra Deluxe, Stray, Tales of Arise, Tunic - Cute fox adventure, Way to the Woods, Weird West, Windjammers 2, Witchbrook, Wrath: Aeon of Ruin, Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, Young Souls

Yüksek performanslı bir oyun bilgisayarı ile birlikte bu oyunları keyifle oynamak istiyorsanız tercihlerinize uygun bir bilgisayarı seçmek için Excalibur laptop oyun bilgisayarı ya da Excalibur masaüstü oyun bilgisayarı modellerimizi inceleyebilirsiniz.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.