Bu Hafta Çıkacak Oyunlar 28 Aralık 2020 – 3 Ocak 2021

28 Aralık 2020

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar 28 Aralık 2020 – 3 Ocak 2021

2020’nin son günlerinde ve 2021’nin ilk günlerinde yine birbirinden iddialı ve eğlenceli oyunlar oyun severler ile buluşuyor. İşte 28 Aralık 2020 ile 3 Ocak 2021 haftasında çıkacak yeni oyunlar.

Freaky Clown: Town Mystery (28 Aralık 2020)

28 Ara 2020 tarihi itibariyle piyasaya sunulacak Freaky Clown: Town Mystery; korku, gizem, aksiyon ve simülasyon türünün en nadide örneklerinden birisi. Şehirde dolaşan garip bir palyaçoya karşı gizemleri çözmeniz gereken oyunda, Gary’ye yardım etmeniz gerekiyor. Z & K Games tarafından geliştirilen oyun üstelik ücretsiz! Ancak oyun için minimum gereksinimlerde dahi i5 işlemci, 4 GB RAM ve 4 GB VRAM desteği olan bir ekran kartı gerekiyor.

BoltBreak (28 Aralık 2020)

28 Aralık’ta piyasaya sunulacak bir diğer oyun BoltBreak, tek oyunculu aksiyon oyunu. KomodoBit Games tarafından geliştirilen oyun grafikleriyle oldukça dikkat çekici ve üstelik Türkçe seslendirme desteği de mevcut. Hıza dayalı bu savaş oyununda, akıcı bir performans sunacak donanımlar gerekiyor. Intel Core i3 işlemci, 4 GB RAM bellek ve DirectX11 desteği bulunan bir ekran kartı ile oyunu temel ayarlarda oynayabilirsiniz.

Kingdoms In Chaos (1 Ocak 2021)

Açık dünya PVP MMO türünde bir oyun olarak dikkat çeken Kingdoms In Chaos, yeni yılın ilk oyunlarından birisi olacak. Özel bir hikayeye sahip olan ve geniş açık dünyası ile oyunculara uzun bir oyun heyecanı sunacak Kingdoms In Chaos, Perish Arts tarafından geliştirildi. Diğer MMORPG tarzlarından grafikleriyle ayrılan oyunda, diğer oyuncu ve canavarlara karşı üstünlük kurmanız gerekiyor. 

Pro Table Tennis VR (1 Ocak 2021)

Tenis sevenler için uzun zamandan beri beklenti yaratmayı başaran Pro Table Tennis VR, 1 Ocak 2021 tarihi itibariyle oynanabilir durumda olacak. GoodBaller tarafından geliştirilen oyunda, VR desteğinin olması en büyük avantajlardan birisi.  VR ile tamamen gerçekçi bir ortamda tenis heyecanı yaşamanızı sağlayan oyun, yüksek özellikleri nedeniyle de gereksinimleri arttırmış. Minimum sistem gereksinimlerinde dahi Intel i7-7700 HQ, NVIDIA GeForce GTX 1060 gibi donanımları gerektiren oyunu, akıcı ve sorunsuz oynamak istiyorsanız,  daha üst donanımlara sahip olmanız gerekiyor.

Unoccupied (1 Ocak 2021)

Unoccupied birinci şahıs bir aksiyon oyunu. Yapay zeka destekli botların yer aldığı oyun, PerkMandelc tarafından 1 Ocak 2021 tarihi itibariyle piyasaya sürülecek. Kaynakları toplayarak üssünüzü inşa edeceğiniz, çevreyi keşfederek takım olarak mücadele edeceğiniz bu oyunda amaç, rakiplerinize karşı üstün gelmek. Intel Core i5 gibi minimum sistem gereksinimlerinde dahi yüksek donanımlar gerektiren oyun, oldukça dikkat çekici.

Yeni oyunlar için yüksek gereksinimler engel değil! En yeni Casper oyun bilgisayarı modelleriyle donanım sınırı olmaksızın, en yüksek grafik kalitesinde üstün performans sizleri bekliyor! Laptop oyun bilgisayarı ya da masaüstü oyun bilgisayarı modellerimize mutlaka göz atın!

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.