Bu Hafta Çıkacak Oyunlar 4 Ocak – 10 Ocak 2021

04 Ocak 2021

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar 4 Ocak – 10 Ocak 2021

Yeni yılın ilk haftaları itibariyle birbirinden iddialı oyunlar, oyun severlerle buluşmaya devam ediyor. Bu hafta da yine bilgisayarlarınızı zorlayacak, farklı oyun deneyimleri sunacak oyunların heyecanına ortak olabilirsiniz. Yeni bir yıla girmemizle birlikte oyun dünyasında yepyeni beklentiler söz konusu ve hafta hafta bu oyunları sizlerle paylaşacağız. İşte sizin için derlediğimiz heyecanla beklenilen bu hafta çıkacak oyunlar 4 Ocak– 10 Ocak 2021 listesi.

Villa's Blinds (4 Ocak)

4 Ocak itibariyle piyasaya sunulacak oyun Villa's Blinds; macera, simülasyon ve strateji türünde. Oyunun en dikkat çeken yanlarından birisi ise geliştiricileri arasında Türkiye’den de bir ekibin olması. Çamlıca GameLab tarafından desteklenen oyunda bir diğer geliştirici ve yapımcı firma ise Neuron Entertainment. Türkçe seslendirme, altyazı ve ara yüz desteği sunan oyunun, Türkiye’de ilgi çekmesi bekleniyor. Oyundaki ana konu ise iş bulamayan bir bilgisayar mühendisinin, kendi garajında oyunlar yaparak sektörün yıldızı olması.

Orion: The Eternal Punishment (5 Ocak)

Frogames SL stüdyolarında hazırlanan oyun, birinci şahıs türünde. Retro grafikleriyle son derece dikkat çekici olan oyun, 5 Ocak tarihi itibariyle piyasaya sunulacak. Zengin silah ve araç koleksiyonuna sahip oyun için DirectX 11 ve minimum 8 GB RAM desteğinin sağlanması gerekiyor.

Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues (5 Ocak)

Flux ekibinin yeni çalışması Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues, klasik savaş sahneleriyle atari oyunlarını özleyenlere yeni bir heyecan sunuyor. Aksiyon ve macera türündeki Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues’de tek amaç tüm rakiplere karşı üstün gelmek. Birbirinden farklı özel yeteneklere sahip olan oynanabilir 8 karakter ile yıllar sonra yeniden alevlenen Daniel LaRusso ve Johnny Lawrence rekabetine siz de ortak olabilirsiniz. Intel Core i5 ve GeForce GTX 1050 Ti gibi yüksek donanımlar gerektiren oyun, güçlü bir oyun bilgisayarı ile sizi ekranlara bağlayacak.

VR Immortal Fight (6 Ocak)

VR oyunlarını oynamayı sevenler için bu haftanın oyunu ise VR Immortal Fight. 6 Ocak tarihi itibariyle indirilebilir duruma gelecek oyun Saturn VR tarafından geliştirildi. Macera ve aksiyon türündeki yeni oyun sizi, gerçekçi dövüş sahneleriyle oldukça keyifli bir VR deneyimine davet ediyor. Ancak oyunu oynamak istiyorsanız, VR nedeniyle yüksek sistem gereksinimlerini karşılamanız gerekiyor.

Iron Conflict (8 Ocak)

Gerçek zamanlı strateji oyunu olarak duyurulan Iron Conflict, Angela Game tarafından geliştirildi. 2. Dünya Savaşı’nın anlatıldığı oyunda tanklar, uçaklar ve askerlerinizle birlikte doğru bir strateji belirlemeniz ve düşmanlara karşı üstün gelmeniz gerekiyor. Türkçe altyazı ve ara yüz desteğine de sahip oyun, yeni yılın en çok ilgi çeken oyunlarından birisi olarak büyük bir beklenti yaratmıştı. Gerçek silah ve araç grafikleriyle üstün bir görsel şölen sunan oyun için bilgisayarlarınızın da üst segment donanımlara sahip olması gerekiyor.

Hero by Chance (8 Ocak)

Reborn Entertainment’in yapımcılığını üstlendiği Hero by Chance, RPG türünde bir oyun. Türkçe desteği bulunmayan oyunda en iyi savaşçı olmak için mücadele vermeniz gerekiyor. Kahraman kızlardan kuracağınız oyun, çok farklı bir oyun deneyimi sunuyor. Bolca savaş sahnelerini içeren oyunda akıcı bir deneyim sunacak bilgisayara sahip olmanız gerekiyor.

Great Exploration VR: New Colony beyond Viking Raiders (8 Ocak)

VR destekleyen bir diğer oyun ise Great Exploration VR: New Colony beyond Viking Raiders. 8 Ocak tarihi itibariyle sevenleriyle buluşacak oyunda, Türkçe desteği bulunuyor. 1453 yılında İskoçya’da geçen hikayede, eski bir harita üzerinden yeni bir keşfe başlamanız gerekiyor. Gemi detayları, savaş sahneleri ve ağır toplarıyla tarihi bir oyun olan Great Exploration, VR desteği ile birlikte çok daha eğlenceli.

MADE: Interactive Movie – 01. Run away! (8 Ocak)

Macera oyunlarında çok farklı bir tarza sahip olan MADE: Interactive Movie – 01. Run away! Bir seri olarak planlandı. Kaçırılan ve kendini bir bodrum katında bulan Juri, kısa süre içerisinde burada yalnız olmadığını anlar. Tanıştığı yeni arkadaşı ile birlikte tek yapması gereken ise kaçmak! Film ve oyunun birleştiği MADE: Interactive Movie, üstün grafik özellikleriyle bilgisayarları oldukça zorlayacak!

Resthedex (8 Ocak)

Haftanın son oyunu Resthedex, basit eğlence türünde bir oyun. Tropic Penguin Games tarafından geliştirilen oyunda şehrinizi kendinize göre geliştirebilir, yeni binalar yapabilir ve araçlar kullanabilirsiniz. Ancak unutmamanız gereken en önemli detay savunma! Savaş ve aksiyonun hiç eksik olmadığı oyun, farklı oyun türlerinin bir araya geldiği özel bir örnek.

Bu hafta hemen hemen tümü yüksek sistem gereksinimleri isteyen oyunlar, oyuncuları bekliyor. Yeni oyunlarla maceraya başlamadan önce en yeni Excalibur oyun bilgisayarı modelleriyle performansınızı arttırabilir ve donanım engeli olmadan, akıcı bir performansla oyunları oynayabilirsiniz. Laptop oyun bilgisayarı ya da masaüstü oyun bilgisayarı modellerimize mutlaka göz atın!

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.