Keşfederek Büyüyoruz

20 Ocak 2022

 

Türkiye’nin Teknoloji Markası Casper’ın Hikayesi: Keşfederek Büyüyoruz

Çocuklar merakla büyürken de gençler keşfederek öğrenirken de yanlarındaydık. Şimdi en güzel anları paylaşmaya, birlikte keşfetmeye ve üretmeye devam ediyoruz. Biliyoruz ki “Keşfedecek daha çok şey var!”.

İnternetin henüz Türkiye’de olmadığı 1991 yılında başlayan yolculuğumuzda ülkemizin teknolojide dünyadaki en önemli temsilcilerinden ve Türkiye'de dijital dönüşüme yön veren lider markalardan biri olmanın gururunu yaşıyoruz.

İlk bilgisayar üretimine 1991 yılında başlayarak bir nesli büyüttüğümüz bu süreçte her dönemin koşullarını, beklentilerini ve teknolojideki trendlerini sürekli keşfederek büyüdük. Bu nedenle teknoloji yolculuğundaki serüvenimizi #KeşfederekBüyüyoruz sloganıyla kutluyoruz. Casper’la büyüyen bir neslin merakını, keşfetme arzusunu ve teknoloji tutkularını da yanımıza alarak, Türkiye’nin teknoloji markası olma yolculuğumuzun hikayesini sizinle paylaşıyoruz.

Birçok evdeki ilk bilgisayar kullanımında yaşanan heyecana, ilk programını yazan teknoloji tutkunlarının keşfine ve Casper’la büyüyen bu neslin artık Casper’da teknolojiyi üreten birer mühendis olduğu gerçeğine de tanık olduk.

Yıllardır keşfederek büyüyoruz ve şimdi 34.500 metrekare kapalı alan üzerine kurulu, Avrupa ve Orta Doğu’nun en büyük bilgisayar üretim tesislerinden olan ve yıllık 1 milyon üretim yapılabilen tesisimizde, tüm ürünlerimizin tasarım ve Ar&Ge süreçlerini kendi mühendislerimiz ile yürütüyoruz. Excalibur, VIA ve Nirvana markalarımızla telefondan tablete, dizüstü bilgisayardan mini PC’lere kadar uzanan geniş ürün gamımızla teknolojiye yön veriyoruz. Türkiye’de, tüketiciye özel üretim yapma becerisi olan tek bilgisayar üreticisi olarak kullanıcılarımıza yüzlerce çeşit konfigürasyon imkanı sunuyoruz. Global çapta kalite ve teknolojiye sahip ürünlerimizi, geniş hizmet ağı ve yerel üretim avantajlarıyla birleştirerek; ülkemize her zaman en iyi çözüm, ürün gamı ve satış sonrası destek hizmetlerini sunmak için çalışmaya devam ediyoruz.

Çünkü “Keşfedecek daha çok şey var!” ve biz #KeşfederekBüyüyoruz, keşfederek büyümeye devam edeceğiz.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.