Excalibur Oyun Bilgisayarı Nasıl Konfigüre Edilir?

25 Aralık 2020

Excalibur Oyun Bilgisayarı Nasıl Konfigüre Edilir?

Oyun bilgisayarı oluşturmak isteyenler, laptop ya da masaüstü olarak iki seçenekten birini tercih edebilir. Hem laptop oyun bilgisayarı hem de masaüstü oyun bilgisayarı tercihleriniz doğrultusunda çok fazla seçenek arasında karar vermeniz gerekir. Tüm isteklerinizi bir araya getirerek hayallerinizdeki bilgisayar için Excalibur oyun bilgisayarı sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Oyun Bilgisayarı Konfigüre Ederken Nelere Dikkat Edilmeli?

Oyun bilgisayarı sahibi olmak isteyenler için yüksek performanslı ve güçlü donanımlara ihtiyaç duyulur. Özellikle yeni çıkan oyunları oynamayı seviyorsanız, her bir detayı en ince ayrıntısına kadar düşünmeli, birbiriyle uyumlu şekilde çalışacak donanımları bir araya getirmelisiniz. Konfigüre edeceğiniz bir bilgisayarda hard disk, ekran kartı, ana kart, RAM gibi ana bileşenlerle birlikte soğutma sistemini, bağlantı kablolarını da ayrıca özenle almanız gerekir.  Ayrıca oynamak istediğiniz oyunlara göz atarak ortalama bir sistem gereksinimlerini de belirlemeniz gerekir.

Casper Excalibur oyun bilgisayarı

Oyun Bilgisayarı İşlemci Seçimi

İyi bir işlemci seçerek diğer donanımların performansları sınırlanmadan performansa odaklanabilirsiniz. Bu nedenle çok çekirdekten oluşan, yeni nesil işlemcileri değerlendirmelisiniz. Intel 10750H serisi gibi yüksek performans sunacak bir işlemciyle üst düzey bir başlangıç yapabilirsiniz.

Oyun Bilgisayarı GPU Seçimi

Oyunların etkileyici grafiklerini herhangi bir sınırlama olmaksızın görmek istiyorsanız, GPU olarak GTX 16 ya da RTX 20 serisinden bir model seçebilirsiniz.

Oyun Bilgisayarı RAM ve Depolama Seçimi

RAM akıcı bir performans elde edebilmek adına minimum 16 GB olmalıdır. Bu sayede ilerleyen dönemlerdeki ek RAM ihtiyacınızı da başlangıç itibariyle karşılayabilirsiniz. Depolama alanında ise SSD gibi yeni nesil teknolojileri tercih etmeniz gerekir. Depolama alanının ne kadar olduğunu ise kendi gereksinimlerinize göre seçebilirsiniz. 512 GB SSD başlangıç ideal olacaktır.

Casper Excalibur oyun bilgisayarı

Oyun Bilgisayarı için Excalibur Gaming Monitör Seçimi

Ekran kartınızın sunacağı eşsiz grafikleri, etkileyici bir şekilde görmek istiyorsanız, monitörünüzün Full HD desteği sunması ve sizin için uygun büyüklükte olmasına dikkat etmelisiniz.

Casper’da Özelleştir, Kendi Bilgisayarını Yarat!

Tüm bu seçeneklere ek olarak sayfamızdaki tüm modellere göz atarak daha iyi ve kolay şekilde oyun bilgisayarınızı oluşturabilirsiniz. Laptop oyun bilgisayarı için en güçlü seçeneğimiz Excalibur serisinin en güçlü üyesi Excalibur G900 veya masaüstü oyun bilgisayarı için Excalibur serisinin en güçlüsü Excalibur E600 tercih ederek konfigüre edebilirsiniz. Tüm serilerinde pek çok alternatif bulabileceğiniz oyun bilgisayarları arasından tercihlerinize uygun bilgisayarı kolayca konfigüre edebilir, kısa teslimat süreleri sayesinde yüksek performansa çok kısa süre içerisinde sahip olabilirsiniz. Üstelik hızlı ve sorunsuz teknik servis desteği, 12 aya varan taksit seçenekleri de Casper sahibi olunca elde edeceğiniz diğer avantajlar.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.