The Witcher 3: Wild Hunt Heyecanını Excalibur Bilgisayarlarla Keşfet!

08 Aralık 2020

The Witcher 3: Wild Hunt Heyecanını Excalibur Bilgisayarlarla Keşfet!

Mükemmel bir hikaye, sizi içine çekecek savaş sahneleri ve açık dünyasıyla The Witcher 3 serisinin en iyisi Wild Hunt ile sizleri bekliyor. Bu yıl piyasaya sunulan en iyi oyunlardan birisi olan The Witcher 3: Wild Hunt, aynı zamanda gereksinimleriyle de oyun deneyimini güçlü oyun bilgisayarları seviyesine taşıyor.

The Witcher 3: Wild Hunt Büyülü Dünyasına Davet Ediyor

The Witcher 3: Wild Hunt piyasaya sunulduğu ilk günden itibaren görsellerindeki detayları, hikayesindeki diyaloglarıyla oyun dünyasında büyük beğeni topluyor. CD Projekt Red imzası bulunan oyun aynı zamanda serinin son bölümü. Bu nedenle titiz ve özel bir çalışma ürünü olan Wild Hunt, gerçek dünyadan ayırt edilemeyecek kalitedeki dünyasıyla sizi maceradan maceraya sürüklerken, her yeni sahnesiyle de büyülü dünyasından yeni bir kare sunuyor.

RPG ve Aksiyon Türündeki Oyunda Bilgisayarlar için Önerilen Sistem Gereksinimleri:

İşlemci: Intel CPU Core i7 3770 3.4 GHz 

RAM: 8 GB

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, 64-bit Windows 8 (8.1) veya 64-bit Windows 10

Video kartı: Nvidia GPU GeForce GTX 770 (Piksel Gölgelendirici: 5.0, Vertex Gölgelendirici: 5.0)

Gerekli Disk Alanı: 35 GB

GPU RAM: 2 GB

The Witcher 3: Wild Hunt için genel sistem gereksinimleri, ortalama oyundan biraz daha yüksek ancak yine de açık dünya ve diğer A seviyedeki oyunlarla aynı seviyede. Oyundaki gereksinimler oldukça yüksek olduğu oyun için kullanımı kolaylaştıran The Witcher 3 kurulum kılavuzları dahi hazırlanmış. Tüm bu sorunların üstesinden kolay bir şekilde gelmek ve akıcı, üstün bir performansta oyunu oynamak istiyorsanız Excalibur oyun bilgisayarı bunlar vaat ediyor.

Oyundaki Sınırları Siz Belirleyin

Excalibur modelleri ile oyundaki tüm sınırları siz belirleyebilirsiniz. Tamamen beklentilerinize göre özelleştirilebilir yapıda olan Excalibur, GTX ve RTX ekran kartı seçenekleri ile The Witcher 3: Wild Hunt olmak üzere tüm oyunlarda sorunsuz bir destek sağlıyor. Ekran kartlarındaki yeni nesil teknolojilerle ışın izleme, yapay zeka, programlanabilen gölgeleme gibi seçenekleriyle oyundaki en küçük ayrıntıları dahi ekranınıza taşıyor. Yüzde 20 daha hızlı bir performans sunan 10. Nesil Intel i7 desteği olan cihaz, tüm bu fırsatlarıyla oyun deneyiminizi çok üst seviyeye çıkaracak!

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.