Casper KUR-AL ile Bilgisayarını Hemen Konfigüre Et!

01 Temmuz 2021

Casper KUR-AL ile Bilgisayarını Hemen Konfigüre Et!

Kullanıcı deneyimini ön plana çıkaran, beklentileri tamamen karşılayacak olan KUR-AL  ile tanışın! Tamamen kişisel bilgisayarınızı oluşturulmaya hemen başlayın! Türkiye’nin teknoloji markası olarak yıllardan beri kullanıcıların her zaman en iyi performansı ve verimliliği alması adına çalışıyoruz.
Şimdi ise KUR-AL ile ihtiyacınıza en uygun konfigürasyona ulaşmanızı sağlıyoruz.

Casper KUR-AL ile Bilgisayarınızı Oluşturun!

Kullanıcıların tamamen kullanım alışkanlıklarına ve elde etmek istediği performansa göre en uygun bütçe ile en iyi bilgisayarı oluşturmasını hedefliyor, mevcut sistemi, kullanıcıya özel hale getiriyoruz. Hiçbir teknik bilgisi olmayan ve yeni bir bilgisayar, oyun bilgisayarı oluşturmak isteyen kişilerin dahi yararlanabileceği kolaylıkta olan sistem, yapılacak tercihlere göre çeşitli algoritmalardan yararlanarak kullanıcılar için en iyi seçenekleri sunuyor.

Casper KUR-AL Nasıl Çalışır?

Sade bir arayüze sahip olan Casper KUR-AL ile kullanıcıların; kullanım, platform ve bütçe seçimi yapması yeterli. 3 aşamalı seçimlerin ardından sistem tarafından yapılacak analizler ile birlikte kriterlere en uygun olan bilgisayar modelleri sonuç sayfasında yayınlanmaktadır. Kullanıcıların sadece 3 aşamada seçimler yaparak beklentilerine en uygun bilgisayarı bulmasını sağlayan KUR-AL, böylece satın alma öncesindeki süreçleri de pratik hale getiriyor.

Adım Adım Casper KUR-AL

Eğitim, iş, günlük kullanım ve oyun gibi kullanım seçeneklerine göre yapılan seçimlerin ardından bir sonraki ekranda, laptop ya da masaüstü olarak platform seçiminin yapılması gerekiyor. Bir sonraki bütçe bölümünde ise kullanıcılar yeni model için ayırdığı bütçeyi belirleyebiliyor.

Yapılan seçimlerin ardından sonuç sayfasında kriterlere uygun olan tüm modellere yer verilirken kullanıcılar özelleştir seçenekleriyle mevcut model için donanımları değiştirerek bilgisayarın daha da kişisel hale gelmesini sağlayabiliyor.

Casper Excalibur oyun bilgisayarı oluşturmak isteyenler için oynanmak istenen oyuna göre seçim yapmasını sağlaması, sistem gereksinimleri için kullanıcıların hiçbir endişe duymadan yeni bilgisayarını satın almasını sağlıyor. KUR-AL ile oyun bilgisayarı oluşturmak isteyen kullanıcılara Oyunlar adı altında ek bir seçenek daha sunuluyor. Böylece oynanmak istenen oyunların seçilmesi ile birlikte seçilen oyunların en yüksek FPS değerleri ve çözünürlükte yüksek kalite-performans dengesiyle oynanmasını sağlayacak bilgisayarlar listeleniyor.

Siz de yeni bir bilgisayar satın almak için Casper KUR-AL’a giriş yaparak size en uygun olan modeli öğrenebilir, satın alma adımlarını takip ederek siparişinizi kolayca oluşturabilirsiniz.

Yorum Yap

Yorum yapabilmek için öncelikle üye girişi yapmanız gerekmektedir.